Backup & Sync - Permanent stängd?

Backup & Sync - Permanent stängd?

Sedan 6 månader tillbaks har vi mailat till alla våra kunder angående vår Backup & Sync tjänst för en migrering till en ny server. De flesta svarade vänligt på mailet och godkännde flytten till den nya servern och det nya systemet, De som inte gjort det har fått flertalet påminnelser att göra det och slutades faktureras då detta planerades in pga omständigheterna. Vi gav därför ytterligare ut ett meddelande att ladda ner dina filer i god tid innan den gamla servern slulle stängas och kasseras och att filerna skulle permanent raderas den 27/08-2020. 

Sidan stängd

Detta är en process som tar några timmar, det finns en chans att dina filer inte raderats ännu. Om du inte hunnit ladda ner dina filer omber vi dig att kontakta oss snarast, men utan garanti för att just dina filer kan finnas kvar. Vid ett sådant inträffande kommer dina filer att packas ihop (krypterade) då vi inte fått tillåtelse av dig att avkryptera samt flytta dina filer till det nya systemet. och skickas med en direktlänk samt lösenord där du kan hämta dina filer under 10 dagar och där efter raderas permanent. Observera att det inte längre finns filer kvar i det gamla systemet! Om du vill fortsättnings vis använda det nya Backup & Sync systemet kommer du att behöva åter uppladda dina filer när ditt konto är skapat.

De priser som gäller för Backup & Sync är 499:-/mån Ink moms eller 4 990:-/år Ink moms (2 månader gratis). du kan beställa detta genom att kontakta oss per mail eller via https://www.mspot.nu/kontakt

Copyright © Setup IT AB 2021.

Proudly Powered by Help Desk Software, in partnership with .